top of page

Het beweeg lokaal introduceert fitness in Joure, terug naar de basis.


Fitness Joure

DATA head html embeds starthead html embeds endFitness in Joure voor iedereen | Beweeg Lokaal Joure | Bootcamp Friesland, Bootcamp Leeuwarden Heerenveen Bootcamp Drachten,

StartFragment

Onze overtuiging is om mensen een goed en veilig beweegpatroon te bieden en dit in een gezellige sfeer te doen. Wij willen het zo toegankelijk mogelijk maken, en niet onbelangrijk ook betaalbaar voor iedereen.”

Beweeg Lokaal Joure biedt trainingen aan waarbij een combinatie tussen cardio- en krachtoefeningen wordt gemaakt. ,,Hierdoor train je het hele lichaam en is vetverbranding optimaal.” Tigchelaar komt uit Heerenveen is ondernemer in de sport sinds het binnenhalen van zijn Cios-diploma. ,,Voldoening haal ik uit het plezier en de doelen die mensen voor ogen hebben. Daarom is mijn volgende stap om iets geheel nieuws te starten en mensen te motiveren om doelstellingen te bepalen en te behalen.”

Door de variatie in groepslessen, die op de nieuwe website te vinden zijn, is er voor ieder wat wils. ,,We werken in groepen van maximaal zestien personen. Trainingen vinden alleen op afspraak plaats. Hierdoor heb je ook meteen een stok achter de deur. Vanwege de opening van ons Beweeg Lokaal Joure bieden wij de mensen twee proeflessen voor vijf euro aan, om hen te overtuigen van de mogelijkheden.”

Meer informatie is te vinden op de website www.beweeglokaaljoure.com

EndFragment

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page